BELANGRIJK! M & P15-22 CONSUMENTEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWING EN INSPECTIEPROCEDURE

BESCHRIJVING – Lees dit als u een M & P15-22 Rimfire vuurwapen heeft.

BETROKKEN PRODUCTEN:
ALLE modellen M & P15-22 geweren en pistolen vervaardigd vóór 1 februari 2019.

STOP MET HET GEBRUIK VAN UW M & P15-22 TOTDAT HET IS GEÏNSPECTEERD EN UW BOLT IS VERVANGEN (INDIEN NODIG).
Smith & Wesson heeft twee M & P15-22-vuurwapens van de recente productie geïdentificeerd waarvan de stootkop in de boringdiepte niet binnen de productiespecificatie viel. In die vuurwapens kan het ontbreken van diepte ervoor zorgen dat de grendel bij het sluiten de rand van de kist verplettert, waardoor de kogel afvuurt, de grendel doorboort en mogelijk resulteert in meerdere ontladingen zonder de trekker in te drukken. Dit probleem kan optreden in de volgende twee scenario’s:

1) Met een geladen magazijn in het vuurwapen en de grendel achteraan vergrendeld, door de ontgrendeling van de bolt release in te drukken zodat de bolt vrij kan vallen, kan de ronding ontbranden als de bolt sluit zonder de trekker en de veiligheidselector in de kluis of de brandpositie, en kan ook resulteren in meerdere ontladingen.

2) Met een geladen magazijn in het vuurwapen, bolt in de gesloten positie en een patroon in de kamer en de veiligheidselector in de vuurstand, zal het indrukken van de trekker ervoor zorgen dat de patroon normaal vuurt, maar als de bolt draait, kan de volgende patroon worden ontstoken doordat de bolt de rand van de behuizing verplettert bij het sluiten, waardoor meerdere ontladingen worden veroorzaakt.

We denken dat dit incidenten zijn, maar het onbedoeld lossen van een vuurwapen kan letsel veroorzaken. Daarom hebben we deze inspectieprocedure ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alle producten in het veld veilig zijn om te gebruiken. We vragen klanten om de volgende procedure uit te voeren en af ​​te zien van het gebruik van hun M & P15-22 totdat de bolt is geïnspecteerd en indien nodig vervangen.

BESCHRIJVING VAN HET BETROKKEN PRODUCT:
De toestand buiten de specificatie is alleen gevonden in bolts die recent zijn vervaardigd. Hoewel ons onderzoek suggereert dat de incidenten geïsoleerd zijn, hebben we deze inspectieprocedure als voorzorgsmaatregel vastgesteld om ervoor te zorgen dat alle M & P15-22-vuurwapens in dienst voldoen aan onze ontwerpspecificaties. We vragen consumenten van alle M & P15-22-vuurwapens die vóór 1 februari 2019 zijn vervaardigd, hun bolt op deze toestand te controleren.

TE ONDERNEMEN ACTIE:
De bolt van uw M & P15-22 moet worden geïnspecteerd om te bepalen of deze de in deze kennisgeving vermelde toestand vertoont. Om te bepalen of uw vuurwapen door deze aandoening wordt getroffen, inspecteert u uw vuurwapen door de inspectie-instructies hier te volgen.

Bekijk de instructievideo van Smith & Wesson

Tom
Author: Tom